Privatlivspolitik for hjemmeside

Privatlivspolitik for hjemmeside


Dataansvarlig:
Supersystems.Dk ApS

Ringager 4A

2605 Brøndby

CVR: 25392566

info@supersystems.dk

 

Vi bruger følgende oplysninger, når du benytter vores hjemmeside:

 • IP-adresse
 • Data om brug af hjemmesiden
 • Firma (hvis du benytter kontaktformularen)
 • Navn (hvis du benytter kontaktformularen)
 • E-mail (hvis du benytter kontaktformularen)
 • Telefonnummer (hvis du benytter kontaktformularen)
 • Brochurevalg (hvis du benytter kontaktformularen)

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne indgå og opfylde en aftale (opfyldelse af Artikel 6.1.b) og/eller forfølge legitime interesser (opfyldelse af Artikel 6.1.f, dvs.: Nødvendig for forfølgelsen af legitime interesse for os. Det legitime formål er at kunne levere de tjenester, som du har bedt om, at kunne målrette og udsende markedsføring, og at kunne videreudvikle tjenesterne, både på brugersiden (hjemmeside) og på systemsiden (funktionalitet mv.)).

  

Oplysninger i XRM (database) i forbindelse med benyttelse af kontaktformular på hjemmesiden https://easyseries.dk/:

Dit navn, dit firma, evt. dit tlf.nr. og dit brochurevalg samt dato for benyttelse af kontaktformular på hjemmesiden registreres i XRMEasy, så vi kan kontakte dig. Oplysningerne indsamles direkte fra dig, når du trykker ’send’ på kontaktformularen. Behandlingsgrundlag: Artikel 6.1.f.

 

Oplysninger i forbindelse med almindelig brug af hjemmesiden https://easyseries.dk/:

Din IP-adresse og din data om brug af hjemmesiden indsamles ved din brug af hjemmesiden https://easyseries.dk/. Disse oplysninger bruger vi til at videreudvikle og optimere brugeroplevelsen på hjemmesiden samt udarbejde statistik vedrørende vores tjenester og videreudvikling heraf – læs mere i cookiepolitikken. Vi deler oplysningerne med leverandører og forhandlere, herunder IT-leverandører, support, vareleverandører, som vi samarbejder med for at drive aktiviteten. Oplysningerne indsamles direkte fra dig. Behandlingsgrundlag: Artikel 6.1.f.

  

Personoplysningerne registreres hos Supersystems.Dk ApS og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.  

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU/EØS eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Liste over leverandører og samarbejdspartnere:

 • One.com (Dubai)
 • XRMEasy/SUPERSystems (Danmark)
 • Facebook (Irland)
 • Google (Irland)
 • LinkedIn (U.S.A. - PrivacyShield)

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@supersystems.dk.  


Persondatapolitikken er senest opdateret d. 31.01.2023.