Event-system

EVENTEasy

Fleksibel styring og håndtering af konferencer & events.

Arrangerer i konferencer, fester eller andre arrangementer, er EVENTEasy systemet der kan tage hånd om alle aspekter.


Med EVENTEasy kan du håndtere enhver slags events og arrangementer, i ét brugervenligt og skæddersyet system, der nemt at gå til. EVENTEasy er en gennemprøvet løsning, og kan på kort tid konfigureres til din virksomheds behov, således at systemets funktionaliteter optimeres til din virksomheds forskellige afdelinger/funktioner.

Et effektivt værktøj

EVENTEasy er et brugervenligt og fleksibelt IT-system til håndtering af events og arrangementer af næsten enhver art. EVENTEasy passer til de fleste virksomheder og organisationer, og tilbyder en lang række smarte og tidsbesparende funktioner.

Enkelt, brugervenligt og fleksibelt !

Du finder næppe et mere brugervenligt system. EVENTEasy's visuelle design tager udgangspunkt i brugernes behov, så systemet føles nemt og naturligt at anvende. Der er plads til alle relevante oplysninger, der præsenteres i brugervenlige skærmbilleder på en enkel og intuitiv måde.

Alt samlet ét sted

EVENTEasy omfatter en elektronisk journal for hvert event, hvor alle informationer og data registreres. Det er hurtigt og nemt at tilføje opgaver, møder, korrespondance, notater m.v.


EVENTEasy tilbyder desuden en række dynamiske lister/oversigter, der giver dig særdeles hurtigt overblik over dine data.


EVENTEasy omfatter værtøjer til bl.a.:


- Event website og/eller individuelle pages

- Tilmelding via PC/Mac/iPad/smartphones

- Fantastisk overblik over deltagere

- Check-in via QR kode/Web app

- E-mails og SMS beskeder


Eventsider

Med EVENTEasy kan du oprette stilfulde og spændende eventsider - der er stort set "frit slag" m.h.t. indhold, der kan være grafik, video, animationer, tekst etc.


SMS'ser og e-mails

Med EVENTEasy kan du automatisk og/eller manuelt kommunikere med deltagere og administratorer, både via sms og e-mail.


Fleksibel sikkerhed

Med EVENTEasy er det nemt at sætte sikkerhed op, så du kan sikre at information og data kun er tilgængelige for de rette medarbejdere/afdelinger. Det er tillige muligt at logge hvem der har set, rettet eller slettet data.