Læring og kompetencer

HRMEasy

Læring og kompetencer

Har du et reelt billede af din virksomheds kvalifikationer og kompetencer ? - Havner kursus- og uddannelsesinformationer i mapper og skuffer?

HRMEasy omfatter værtøjer til:

  • Kursusadministration
  • Tilmeldinger
  • Kortlægning af din virksomheds kompetencer
  • Grafiske kompetence- & gap profiler på medarbejdere-, afdelinger og profiler
  • Optionelle moduler til Advokat-og Revisor efteruddannelse.

Få en uforpligtende demonstration


Du er velkommen til at kontakte os på telefon 702 702 84, eller benyt kontaktsiden, hvor du også kan bestille brochuremateriale.

HRMEasy's kursusadministrationsmodul sætter virksomhedens personale- og uddannelsesansvarlige i stand til at planlægge uddannelse og interne og/eller eksterne medarbejderkurser.


Systemets enkle og brugervenlige kompetencemodul giver dig mulighed for at kortlægge og håndtere din virksomheds kvalifikationer og kompetencer.

Nem og enkel kursusadministration

HRMEasy kursusadministrationsmodul er designet til virksomheder, der selv udvikler eller udbyder kurser  til deres medarbejdere.

Ledere og medarbejdere har overblik over alle kurser, tilmeldinger, status og historik.


Workflow sikrer en nem og sikker håndtering af ønsker, tilmeldinger og gennemførelse mellem HR/kursusadministrator, ledere og medarbejdere. Medarbejderens CV opdateres automatisk for gennemførte kursusaktiviteter.

Kursuskalender

Systemet omfatter en elektronisk kursuskalender, der giver HR-afdelingen og medarbejderne et fantastisk overblik. Hvert kursus indeholder komplet information om formål, tid, sted, instruktør m.v.


Tilmelding

Tilmelding kan foretages direkte i kursuskalenderen - eller elektroniske tilmeldinger kan sendes via e-mail til de relevante medarbejdere, hvorefter systemet danner overblik over tilmeldingsstatus.


Specialmoduler til Advokat- og Revisor efteruddannelse

HRMEasy omfatter optionelle specialmoduler til Advokat- og Revisor efteruddannelse, der holder styr på timer og lektioner - kontakt os  venligst for mere information.

Unik kompetencehåndtering

Få et overblik over alle kompetencer i virksomheden - både på medarbejder-, afdelings-, jobfunktions- og virksomhedsniveau i ét skærmbillede. 

Kompetencemodul

HRMEasy's kompetencemodul giver mulighed for at kortlægge og håndtere din virksomheds kompetencer og kvalifikationer.


Medarbejdere kan tilknyttes foruddefinerede jobfunktionsbeskrivelser eller profiler, der består af en række færdigheder, som virksomheden selv definerer. For hver færdighed kan der sættes forventet værdi samt en værdi, der angiver kompetencen på dette område.


Systemet genererer automatisk et "billede" af den samlede kompetence for hver medarbejder, afdeling, jobfunktion eller hele virksomheden i ét overskueligt skærmbillede. Alle data kan nemt og hurtigt overføres til Excel. Desuden findes et optionelt grafisk interface, hvor rapporter/grafer kan defineres til din virksomheds behov.


Vil du vide mere? 

Vil du vide mere? Så tøv ikke med at kontakte os. Vi sender gerne uddybende materiale og demonstrerer gerne HRMEasy for jer. Helt uforpligtende.