Løsninger

SUPERSystems.dk

EasySeries

SUPERSystems.dk's EasySeries er en række brugervenlige, intelligente & fleksible standardløsninger, der sammen eller hver for sig kan hjælpe din virksomhed til at blive mere effektiv.


Erfaringer viser at rigtig mange arbejdsprocesser i virksomheder og organisationer, kan forbedres og optimeres. Hver gang der er behov for at søge informationer, udveksle data eller kommunikere, er der samtidig en mulighed for at effektivisere.

EasySeries er – som navnet antyder let at bruge – let at installere – let at modificere – let at integrere og i øvrigt typisk implementeret på kort tid, enten på din virksomheds eksisterende udstyr - eller leveret som en hosted service. Vi tilbyder naturligvis rådgivning, support og effektiv uddannelse i brugen af løsningerne.

EasySeries omfatter en række standardsystemer til håndtering af bl.a.:


Personale & HR

HRMEasy er et intelligent, brugervenligt og fleksibelt HR-system, der passer til virksomheder af enhver størrelse. HR, afdelingsledere og medarbejdere får et effektivt værktøj til håndtering og automatisering af HR processerne.


Læs Mere

Projekter & opgaver

ProjektEasy er et brugervenligt projektstyrings- og Project Portfolio Managementsystem, der kan give din virksomhed overblik over den samlede portefølje, samtidig med, at der er en uforlignelig styring af de individuelle projekter.


Læs Mere

Kontakter, sager & dokumenter

XRMEasy tilbyder nem og enkel håndtering af leverandører, kunder, sager, dokumenter, e-mails etc .. og centralt overblik og deling af viden på tværs af alle medarbejdere i din virksomhed.Læs Mere


Fleksibilitet i topklasse

Takket være et modulært komponentbaseret system design, kræver det typisk meget lidt tid at foretage systemtilpasninger, endda uden at nedlægge systemerne. Det er også muligt at få adgang til systemernes kode, hvis din virksomhed har egne IT-udviklere. EasySeries løsningerne tilbyder en række smarte og brugervenlige funktioner, der kan spare dig for meget tid og give dig perfekt forretningsmæssigt overblik.


EasySeries´s komponentbaserede funktioner kan på enkel vis, sammensættes til at omfatte flere individuelle og specifikke arbejdsprocesser i din virksomhed.

Nysgerrig?

Hvis du har spørgsmål til en eller flere løsninger, f.eks. i forhold til specifikke behov i din virksomhed, er du mere end velkommen til at kontakte os.


Microsoft Office

Microsoft Office

HRMEasy er integreret med MS-Office, Word, Excel, Outlook, der giver mulighed for:Microsoft Outlook er gennem de sidste mange år, blevet det foretrukne daglige arbejdsredskab for mange virksomheder.


Med EasySeries løsninger kan medarbejdere have adgang til data og information via Outlook.

SUPERSystems.dk


Vallensbækvej 45

2605 Brøndby

Telefon: 702 702 84

E-mail: info@supersystems.dk

CVR: 2539 2566

Kontakt os gerne


Du er velkommen til at kontakte os på telefon 702 702 84, eller benyt kontaktsiden, hvor du også kan bestille brochuremateriale.

Cookies og privatliv


Vi værner om dit privatliv.

Cookiepolitik

Privatlivspolitik


© Copyright. All Rights Reserved