Læring & kompetencer

Har du et reelt billede af din virksomheds kvalifikationer og kompetencer ? – Havner kursus- og uddannelsesinformationer i mapper og skuffer?

Få det perfekte overblik

HRMEasy’s kursusadministrationsmodul sætter virksomhedens personale- og uddannelsesansvarlige i stand til at planlægge uddannelse og interne og/eller eksterne medarbejderkurser.

Systemets enkle og brugervenlige kompetencemodul giver dig mulighed for at kortlægge og håndtere din virksomheds kvalifikationer og kompetencer.

Nem og enkel kursusadministration

HRMEasy kursusadministrationsmodul er designet til virksomheder, der selv udvikler eller udbyder kurser  til deres medarbejdere.

Ledere og medarbejdere har overblik over alle kurser, tilmeldinger, status og historik.

Workflows sikrer en nem og sikker håndtering af ønsker, tilmeldinger og gennemførelse mellem HR/kursusadministrator, ledere og medarbejdere. Medarbejderens CV opdateres automatisk for gennemførte kursusaktiviteter.

Unik kompetencehåndtering

Få et overblik over alle kompetencer i virksomheden – både på medarbejder-, afdelings-, jobfunktions- og virksomhedsniveau.

HRMEasy’s kompetencemodul giver mulighed for at kortlægge og håndtere din virksomheds kompetencer og kvalifikationer.

Medarbejdere kan tilknyttes foruddefinerede jobfunktionsbeskrivelser eller profiler, der består af en række færdigheder, som virksomheden selv definerer. For hver færdighed kan der sættes forventet værdi samt en værdi, der angiver kompetencen på dette område.