HRMEasy - jeres helt eget HR-system

Ikke 2 virksomheder er ens – Derfor er HRMEasy et af de bedste systemer du kan vælge – HRMEasy kan nemt, hurtigt og løbende tilpasses til dine nøjagtige behov, så du får mere udbytte af din investering.

Med HRMEasy kan du så meget mere - og det er nemt !

HRMEasy er markedets mest fleksible og brugervenlige HR-platform. Med HRMEasy kan du spare tid og administrative ressourcer .. og samtidig få et uovertruffent overblik over din virksomheds mest værdifulde ressource – dine medarbejdere.

HRMEasy har været på markedet i mere end 15 år, og er, i samarbejde med vores mange kunder, løbende blevet udviklet med mange smarte funktioner, som din virksomhed kan drage nytte af.

Med HRMEasy har det aldrig været nemmere at håndtere HR.

Fuld funktionalitet

HRMEasy er et komplet “best of breed” HR-system, der kan håndtere stort set alle HR- og personalemæssige opgaver. Med HRMEasy kan din virksomhed opbevare alle HR-data sikkert i eet samlet system, så I ikke længere behøver at have medarbejderdata liggende i f.eks. separate Excel ark eller subsystemer.

Modulært fleksibelt systemdesign

HRMEasy er modulopbygget, således at systemets forskellige funktionaliteter kan aktiveres efterhånden, som behovene opstår. HRMEasy kan hurtigt, enkelt og løbende tilrettes så det svarer nøjagtig til din virksomheds behov.

Bruger du Microsoft 365 ?

HRMEasy er integreret med Microsoft 365 – Word, Excel, Outlook, så du kan:

  • Arkivere e-mails, direkte fra Outlook
  • Håndtere Word dokumenter med flettefunktion
  • Generere Excel rapporter og grafer
  • Synkronisere opgaver- og kalenderaftaler med Outlook
Web app medfølger

Ledere og medarbejdere kan nemt tilgå systemet via en webside eller mobil web app med fuld adgang til data, og mulighed for vedligeholdelse af f.eks. nærmeste pårørende og en række andre datafelter.

Der er også brugervenlig funktionalitet til  registrering/godkendelse af ferie og fravær.

Konkurrencedygtig pris og hurtig implementering

HRMEasy passer til både store, mellemstore og mindre virksomheders budget. HRMEasy leveres som en hosted løsning i skyen – eller optionelt på på din virksomheds egne servere.

HR-administration fra kun kr. 2.595,- pr. md. – Rekruttering fra kun 1.395,- pr. md.

Implementering foregår agilt i løbet af få uger. I er inddraget i processen fra start, hvilket gør, at vi sammen får alle aspekter afklaret og får foretaget nødvendige justeringer inden “søsætning”.

Konkurrencedygtig pris og hurtig implementering

HRMEasy passer til både store, mellemstore og mindre virksomheders budget. HRMEasy kan leveres som en hosted løsning i skyen – eller på din virksomheds egne servere. Implementering foregår agilt i løbet af få uger. I er inddraget i processen fra start, hvilket gør, at vi sammen får alle aspekter afklaret og får foretaget nødvendige justeringer inden “søsætning”.