Projektstyring

ProjektEasy

Projektstyring & Project Portfolio Management

Sammensætning af projektgrupper og ressourcestyring i forhold til omfattende projekter er blevet et ømt punkt hos mange virksomheder idag. At få alle involverede parter til at blive en del af en gnidningsfri proces er en sjælden kunst, men det er der heldigvis råd for. Få overblik over alle dine projekter på én gang .. og hvert enkelt !


Med ProjektEasy får din virksomhed et særdeles brugervenligt projektstyrings- og Projekt Portfolio Management system, der kan spare meget tid og give dig et fantastisk overblik over den samlede projekt portefølje .. og hvert enkelt projekt.

Et effektivt værktøj

ProjektEasy er opbygget omkring et særdeles brugervenligt og intuitivt brugerinterface, der gør det nemt for alle at komme i gang med, og bruge i dagligdagen.

ProjektEasy projektstyring tilbyder:


  • Styring af alle slags projekter.
  • Fuldt overblik over projektforløb og ressourcer.
  • Integreret fleksibel godkendelses procedure.
  • Arkivering af dokumenter og e-mails
  • Registrering af tid og ressourcer.
  • Automatisk advisering via e-mail
  • Integration til MS-project
  • Statistik, rapportering og eksport af data.Alt samlet ét sted

Alle projektrelaterede informationer & dokumenter er samlet ét sted, og giver perfekt overblik og relevant information om alle virksomhedens projekter, incl. deadlines, afvigelser, ressourcer mv.

 

Projektjournal

Projektjournalen fungerer som et elektronisk arkivskab og samler automatisk alle relevante oplysninger om hvert enkelt projekt, incl. aktuelle-, fremtidige og historiske aktiviteter, journaliseret korrespondance, dokumentation o.m.a.

Nem adgang via Outlook

Med ProjektEasy kan medarbejdere have adgang til data og information via en mappe i Outlook.


Hurtig adgang til information

Lynsøgning på bl.a. projektnavn-, nummer m.v. giver ekstrem hurtig adgang til alle informationer, der er samlet i let tilgængelige foldere under hvert projekt.


Faseopdeling

ProjektEasy omfatter faseopdeling af dine projekter og/eller opgaver hvis det ønskes. En fase kan således også opfattes som et projekt i projektet og give overblik over opgaver heri.


Projektskabeloner

ProjektEasy omfatter mulighed for oprettelse af projekter fra predefinerede skabeloner, hvilket kan spare dig for meget tid med oprettelse af nye projekter.


Sikkerhed og adgangskontrol

Sikkerhed og styring af rettigheder er et af ProjektEasys store styrker. Fleksibiliteten er stor, og styring kan bestemmes på overordnet plan og/eller for hvert enkelt projekt. Enkel opgavestyring

I ProjektEasys grundmodul systematiseres alle opgaver & aktiviteter, og fordeles automatisk til de ansvarlige medarbejdere og afdelinger. Hver medarbejder/afdeling har overblik over sine egne aktiviteter, møder og opgaver m.v.


Fællesoversigter

En række fællesoversigter for alle medarbejderes aktiviteter, giver bl.a. mulighed for at følge op på og udføre opgaver for medarbejdere der f.eks. er blevet syge eller forhindret af anden grund. For at tilgodese virksomheder med flere afdelinger, er det muligt at opdele alle aktiviteter, således at hver afdeling får overblik over sine egne aktiviteter.


MS Project integration

ProjektEasy omfatter et integreret COM interface, der giver mulighed for visning- og redigéring af opgaver & milepæle via MS Project/MS Project viewer. Integration til MS project giver overblik over hvert projekts opgaver & milepæle i f.eks. Gantt format, samt mulighed for at redigere disse i MS Project og efterfølgende overføre ændringer til ProjektEasy. 

ProjektEasy er integreret til MS Project

SUPERSystems.dk


Vallensbækvej 45

2605 Brøndby

Telefon: 702 702 84

E-mail: info@supersystems.dk

CVR: 2539 2566

Kontakt os gerne


Du er velkommen til at kontakte os på telefon 702 702 84, eller benyt kontaktsiden, hvor du også kan bestille brochuremateriale.

Cookies og privatliv


Vi værner om dit privatliv.

Cookiepolitik

Privatlivspolitik


© Copyright. All Rights Reserved