HR-System

HRMEasy .. det fleksible og brugervenlige HR-system

Er et HR-system interessant for din virksomhed ?

Er de menneskelige ressourcer strategisk vigtig for din virksomhed ? - Bruger du unødig meget tid på at søge og behandle information i forbindelse med de daglige arbejdsopgaver ? - Vil du have bedre overblik og større effektivitet ? ...

 

Læs mere her om HRMEasy der er et af markedets mest fleksible og brugervenlige HR-systemer. Med HRMEasy kan du spare tid og administrative ressourcer .. og samtidig få et uovertruffent overblik over din virksomheds mest værdifulde ressource - dine medarbejdere !

HRMEasy omfatter værtøjer til bl.a.:

Brugervenligt og visuelt design

HRMEasy´s smarte og tidbesparende funktioner kan afvikles via Webbrowser, Tablets, Smartphones, og/eller integreres i Microsoft Outlook, så implementering i selv større virksomheder og organisationer, kan foregå let og ubesværet.

Gennemprøvet "best practise" funktionalitet

HRMEasy har været på markedet i 15 år, og er, i samarbejde med vores mange kunder, løbende blevet udviklet med mange smarte funktioner, som din virksomhed kan drage nytte af.

GDPR compliant

HRMEasy er et af de sikreste HR-systemer på markedet, og er i samarbejde med Privacy by Design eksperter, blevet tilpasset med en række nye og forbedrede funktioner, så du nemmere kan overholde forordningens krav, herunder håndtering af dokumentationskrav, automatisk sletning af unødvendige data m.v. samt fuld logning af både læste, redigerede og slettede data.

Hurtig og nem tilpasning til din virksomheds behov

HRMEasy kan i standardversionen dække en stor del af de fleste virksomheders behov, men for at tilgodese eksisterende arbejdsgange frem for at medarbejderne skal tilpasse sig systemet, kan HRMEasy hurtigt, enkelt og løbende tilrettes så det svarer nøjagtig til din virksomheds behov.

Konkurrencedygtig pris & kort implementeringstid

HRMEasy er modulopbygget og passer til både store, mellemstore og mindre virksomheders budget. HRMEasy kan leveres som en hosted løsning i skyen - eller på din virksomheds egne servere.

 

Implementering foregår agilt i løbet af få uger. I er inddraget i processen fra start, hvilket gør at vi sammen får alle aspekter afklaret, samt får foretaget nødvendige justeringer inden "søsætning".

Integrationsmuligheder i topklasse

HRMEasy er som standard integreret med MS-Office, Word, Excel, Outlook. HRMEasy omfatter desuden et smart ADO integrationsmodul der kan udveksle data med administrative systemer f.eks. SAP, Axapta, Navision, Dataløn, Lessorløn, Mark m.fl.

Vi holder hvad vi lover !

Som kunde hos os, vil du opleve integritet, professionalisme og godt humør. Vi har altid fokus på din virksomheds behov, og holder hvad vi lover.

Gå til HRMEasy forside
Læs mere om personale administration
Læs mere om Rekruttering
Læs mere om Kurser og kompetencer
Læs mere om Statistik og analyser

Vi bruger ikke cookies !