HR-System

HRMEasy .. det fleksible og brugervenlige HR-system

Er et HR-system interessant for din virksomhed ?

Er de menneskelige ressourcer strategisk vigtig for din virksomhed ? - Bruger du unødig meget tid på at søge og behandle information i forbindelse med de daglige arbejdsopgaver ? - Vil du have bedre overblik og større effektivitet ? ...

 

Læs mere her om HRMEasy der er et af markedets mest fleksible og brugervenlige HR-systemer. Med HRMEasy kan du spare tid og administrative ressourcer .. og samtidig få et uovertruffent overblik over din virksomheds mest værdifulde ressource - dine medarbejdere !

Brugervenligt og visuelt design

Forestil dig, at du via enkle og intuitive skærmbilleder på din computer, kunne få et fantastisk overblik, spare tid, planlægge, optimere ... og fastholde og styrke medarbejderressourcerne i din virksomhed .. endda på favorable økonomiske vilkår !

HRMEasy kan afvikles på computer, tablets og smartphones

HRMEasy´s smarte og tidbesparende funktioner kan afvikles via Webbrowser, Tablets, Smartphones, og/eller integreres i Microsoft Outlook, så implementering i selv større virksomheder og organisationer, kan foregå let og ubesværet.

Gennemprøvet "best practise" funktionalitet

HRMEasy har været på markedet i 15 år, og er, i samarbejde med vores mange kunder, løbende blevet udviklet med mange smarte funktioner, som din virksomhed kan drage nytte af.

HRMEasy i Outlook ..

Hurtig og nem tilpasning til din virksomheds behov

HRMEasy kan i standardversionen dække en stor del af de fleste virksomheders behov, men for at tilgodese eksisterende arbejdsgange frem for at medarbejderne skal tilpasse sig systemet, kan HRMEasy hurtigt, enkelt og løbende tilrettes så det svarer nøjagtig til din virksomheds behov.

Konkurrencedygtig pris & kort implementeringstid

HRMEasy er modulopbygget og passer til både store, mellemstore og mindre virksomheders budget. HRMEasy kan leveres som en hosted løsning i skyen - eller på din virksomheds egne servere.

 

Agil implementering til fast pris

Implementering foregår agilt i løbet af få uger. I er inddraget i processen fra start, hvilket gør at vi sammen får alle aspekter afklaret, samt får foretaget nødvendige justeringer inden "søsætning".

Integration der gør din virksomhed uafhængig 

HRMEasy er integreret med MS-Office, Word, Excel, Outlook. HRMEasy omfatter desuden integrationsværktøjer til virksomhedens administrative systemer f.eks. SAP, Axapta, Navision, Dataløn, Lessorløn, Mark m.fl.

Høj sikkerhed og nem adgangskontrol 

HRMEasy tilbyder højeste datasikkerhed, med kryptering af både database og trafik. HRMEasy omfatter tillige brugervenlig funktionalitet til beskyttelse af personfølsomme data, så overholdelse af datatilsynets bestemmelser/EU’s kommenede persondataforordning, bliver nemt at overholde.

 

Medarbejdere har automatisk kun adgang til egne data, ledere kun til deres ansattes data og HR-Administratorer har adgang til alle data på tværs af organisationen. Speciel adgang til særligt følsomme data, eksempelvis løn- og dokument data kan nemt opsættes efter individuelle behov.

Fremtidssikret platform og nem administration 

HRMEasy kan afvikles i både Linux og Microsoft miljøer, og gerne på virtuelle servere. I Microsoft miljøer fungerer HRMEasy som en integreret del af serveren (service), og med mulighed for integration til Microsoft AD (både via login og single sign-on), kan bruger administration centraliseres.

Vi holder hvad vi lover !

Som kunde hos os, vil du opleve integritet, professionalisme og godt humør. Vi har altid fokus på din virksomheds behov, og holder hvad vi lover.

Få mere information:

 

 

Download profil brochure

Download Rekruttering brochure

Bestil brochure

Vis denne side på engelsk
Gå til HRMEasy forside
Læs mere om personale administration
Læs mere om Rekruttering
Læs mere om Kurser og kompetencer
Læs mere om Strategi og målsætninger
Læs mere om Statistik og analyser

HRMEasy bruges af bl.a.:

 

- AS3 Companies

- A2Sea A/S

- Burmeister advokater

- Collectia A/S

- Dansk Flygtningehjælp

- Dansk Retursystem A/S

- Danske Færger A/S

- Det Faglige Hus

- Dovista A/S

- Elsesminde Produktionshøjskole

- Erria A/S

- EUC Nordvest

- Femern A/S

- Folketingets Ombudsmand

- IBA Erhvervsakademi

- Jørgen Kruuse A/S

- Maersk Broker K/S

- Midttrafik

- Nordic Tankers A/S

- Rationel Vinduer A/S

- RightOne

- Sund og Bælt Holding A/S

- Velfac A/S

- Zealand Pharma A/S

- Aarstiderne Arkitekter

- o.m.a. 

Kundecases:

Collectia

EUC Nordvest

Maersk Broker

Dansk Retursystem A/S

Sund og Bælt

Vi bruger ikke cookies !